Öppettider

Mån - Ons: 07.30 - 18.00

Torsdag: 07.30 - 15.00

Fredag: 07.30 - 13.00​

Kontakta oss​

Tandkirurgi Malmö​

Letar du efter professionell tandkirurgi i Malmö är du varmt välkommen att kontakta vårt engagerade tandläkarteam med erfarne kirurgen Gunnar Dahlberg i spetsen. Vi strävar efter att du som patient ska känna dig trygg och bekväm på vår klinik och erbjuder trevliga lokaler med välutrustad teknik. När det gäller tandvård finns det en rad olika grenar som man inte bör blanda ihop. Tandkirurgi är exempelvis en av dessa specialgrenar som man söker sig till när man är i behov av en mer avancerad operation eller ingrepp.

Erfaren kirurg

Är du i behov av tandkirurgi i Malmö kan du komma till oss med en remiss. Men det bästa är att få en undersökning direkt hos oss på kliniken i Malmö och en bedömning av vår erfarne kirurg. Våra operationer i Malmö sker med modern och avancerad teknik och utförs av väl erfarna händer. Oavsett om det gäller besvärande och irriterande visdomständer eller implantat i käkbenet, ser vi alltid till att du som patient känner dig tillfreds och förberedd på ingreppet.

Vi erbjuder endast utförda behandlingar och ingrepp av hög kvalitet, alltid till ett rättvist pris. Som patient får du alltid relevanta kostnadsförslag utifrån dina behov då vi eftersträvar att ge våra patienter rättvisa och korrekta priser oavsett typ av tandvård. Hos Tandlaget i Malmö kan du känna dig trygg. Du får alltid professionell tandkirurgi hos oss.

Kontakta oss för tandkirurgi i Malmö här:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Bolagsinformation

​Permadent AB

​Org nr: 556752-0704

Adressinformation

Kalendegatan 20
211 35 malmö

Kontakt Information