Öppettider

Mån - Ons: 07.30 - 18.00

Torsdag: 07.30 - 15.00

Fredag: 07.30 - 13.00​

Kontakta oss​

Akut tandvård Malmö​

Vi hjälper dig med akut tandvård i Malmö. Akut tandvärk eller problem kan uppstå på grund av olika anledningar och de direkta konsekvenserna kan vara allt från besvär i visdomständer till en tappad bro eller krona. En krona är en konstgjord tand och en bro eller brygga, som det även kallas, är flera tänder som ersatts. Den som har problem med tandvärk i Malmö kan kontakta vår akut tandvård med erfarna akuttandläkare för att få snabb akut tandvård. Vårt erfarna team av så väl akut tandläkare som kirurger ser till att du får den hjälp av akut tandvård och behandling som krävs för att förbättra ditt tillstånd så att du blir av med din tankvärk.

Tandvård när du behöver det

Tillsammans med vår kirurgiske expert Gunnar Dahlberg erbjuder vårt tandlag i Malmö en professionell akut tandvård med fokus på hög kvalitet och närhet till patienten. Har du problem och besvär av tandvärk ska du snarast kontakta våra tandläkare på Tandlaget i Malmö. Så att vi på bästa möjliga sätt ska kunna ta hand om dig innan det hinner gå för långt och värken hinner bli ännu mer olidlig.

Akut tandvärk

Är du i så pass svårt tillstånd att du är i behov av akut tandvård omgående kan du ta dig in direkt till oss här på kliniken i Malmö. Annars kan du även ringa oss för att få boka en tid hos en akut tandläkare i Malmö. När du drabbas av akut tandvärk är det i många fall någon typ av bakteriell inflammation eller infektion direkt i nerven på den utsatta tanden. Vanligt förekommande är att hål eller karies som inte lagats och behandlats sprider sig ut till tandnerven och själva infektionen skapar en frustrerande tandvärk man omgående bör få behandlat av en kompetent akut tandläkare.

En annan relativt vanlig orsak till stark och ihärdig tandvärk är inflammationen parodontit som brukar uppstå i munnens käkben. Visdomständer är också en elak bov när det gäller tandvärk och i många fall väljer man att dra ut dessa vid återkommande besvär. Många ungdomar lider av problem med just de bakre visdomständerna. På vår klinik i Malmö kan du alltid känna dig trygg och säker när det gäller tandvård av alla slag. Oavsett om det gäller akut tandvärk eller planerade ingrepp. Våra tandläkare och kirurger finns här för dig i Malmö. Med vår långa erfarenhet av akut tandvård ser vi till att dina tänder frisknar till på bästa sätt.

​Bolagsinformation

​Permadent AB

​Org nr: 556752-0704

Adressinformation

Kalendegatan 20
211 35 malmö

Kontakt Information